Az éjszakai parc-farmé-ből nem tudtunk elrajtolni, de egyáltalán nem bánjuk!

 

Teljesítettük a pályabejárást, felírtuk a pályákat, a Hondát felkészítette a szervizcsapat. Már minden be volt pakolva a szervizbuszba is, és csak pár óra volt hátra a vasárnapi rajtig. Gyuri időben lefeküdt, mondván „végre egyszer kialszom magam verseny előtt”. Éjjel 1-kor csörgött a telefon, feleségének, Ildinek elfolyt a magzatvize. Kis híján valóra vált az, amivel már régóta viccelődtünk, mégpedig hogy Gyuri bukósisakban a versenyautóval siet majd a szülőszobába. Az alvás és a verseny is elmaradt. Vasárnap 12:57-kor 3,18kg-mal megszületett legifjabb Antalffy Gyurika. A baba és a mama is jól vannak!

 

Miközben a csapatunk a legjobban azon izgult, hogy minden rendben menjen Gyurika születésénél, azért persze mindenki tette a dolgát.  Hidegkutiék nem csak a megerősödött N3-as géposztályban győzedelmeskedtek, az N csoport első helyét is megszerezték. A csapatbajnokságban idegenlégiós pontszerzőink, az Aczél András – Major Imre páros az N1 géposztályban bizonyult a leggyorsabbnak, így a két versenyzőpáros eredményével a csapatverseny harmadik helyét szereztük meg.

Az A3 géposztályban ugyan elszállt a 8 pontos előnyünk, de továbbra is pontegyenlőséggel vezetjük a bajnokságot, izgalmas lesz az év második fele:

1.   ifj. Antalffy-Vas Borosi 18 pont
Kondor-Dara 18 pont
3.   Bodogán-Bodogán 15 pont
4.   ifj. Vizelli-Nagy 12 pont
5.   Bardóczi-Bardóczi 10 pont
6.   Toma-Kailbach 8 pont
7.   Fábián-Fábián 6 pont
8.   László-Szabó 4 pont
Sárosi-Nagyváradi 4pont
10. Balogh-Szabó 3 pont

A Rali-Túra csapatbajnokság állása:

1.   Antalffy Motorsport 24 pont
Ivanics SE 24 pont
3.   Car-Tools 18 pont
4.   Teherati 2006 14 pont
5.   Falcon Rallye Team 6 pont
6.   TMC Rally Sport 6 pont
7.   Team Galgalog 5 pont
8.   Ralda Rallye Team 3 pont

Egy rövid nyári szünet után augusztus 4-5-én Szendrőn folytatódik a Young&Partners Rali-Túra Bajnokság.